søndag 24. januar 2010

TORSK , SMØR & TOMATER

Fant en enkel torske middag i en kokebok basert på lavkarbo, denne er nydelig og enkel :

1 pk dypfryst eller noen fiskefileter
200 gram smør
Salt og pepper
1 boks økologiske hakkede tomater
1 bunt dill
Sitron
Krydder etter smak.
Slik gjør man: smelt smør i en dyp panne , legg i fiskestykkene, vend stykkene
noen ganger , kokes opp senk deretter varmen.
Salte og pepre , husk velg riktig salt og pepper.
Hell over tomatene, klipp dill over.
Høvle skiver med smør over fiskegryten, småkokes i 15 min
Smak til med sitron. Smaker godt med smørdampede blomkålsbuketter.
Fisk uten poteter er sunn og god mat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.